Víkendový výjezd mužů

Sdílejte s ostatními!

muziV návaznosti na setkávání mužů z minulého jara pořádáme výjezd mužů na víkend 19. – 21. 9., na chatu Panenka. Zveme všechny muže! Pokud se chcete zúčastnit, ozvěte se prosím Honzovi Peškovi nebo Markovi Obitkovi, detaily budou upřesněné i dle účastníků.


Termín: pátek 19. 9. – neděle 21. 9. Předpokládáme po domluvě společný odjezd auty z Kladna na místo v pátek odpoledne či večer, návrat během neděle.
Místo: chata Panenka (50.6776914°N, 15.7440747°E – v povodí Javořího potoku, nedaleko Vebrových bud a Kolínské boudy, nad Velkou Úpou, nedaleko od Pece pod Sněžkou). Cena za ubytování je 100 Kč/noc.
Program: Během soboty předpokládáme mimo jiné výlet po okolí. Duchovní program bude upřesněn.

Programem setkávání mužů je zamyšlení nad vybranými tématy, modlitby, sdílení, povzbuzení v chlapských starostech, zápasech a radostech – a přesně toto bude jednou z náplní víkendového setkání, jen bude na vše více času.

Pátek 19. 9. je Celosvětový den modliteb a sobota 20. 9. je vyhlášena Dnem pokání ČR. Motto těchto akcí je „Můj lid, který se nazývá mým jménem, se pokoří a bude se modlit a vyhledávat mě a odvrátí se od svých zlých cest, tehdy je vyslyším z nebes, odpustím jim jejich hřích a uzdravím jejich zemi“ (2 Paralipomenon 7:14)