Nedělní setkávání v červnu

Sdílejte s ostatními!

Máme radost ze zvyšující se návštěvnosti při nedělních bohoslužbách, pro zachování hygienických podmínek pro červen zavádíme bohoslužby dvě:
– první v čase 9:00-10:00, doporučená pro starší účastníky a rizikové skupiny – během této bohoslužby nebude program pro děti
– druhá v čase 11:00-12:00, doporučená pro rodiny s dětmi – během této bohoslužby bude probíhat besídka (bude upřesněno)
Pokud nespadáte jasně ani do jedné skupiny, můžete si vybrat. Jde o ochranu rizikových skupin, pro které je první bohoslužba, i když je nám toto odloučení nepříjemné. Při bohoslužbách nadále platí dosavadní pravidla (skončení do 1 hodiny, bez následného občerstvení v kavárně, s ochranou dýchacích cest, dezinfekce rukou atd.), mezi bohoslužbami proběhne dezinfekce. Bohoslužby budou stejné ohledně služebníků (tj. např. jeden kázající, obě kázání na stejné téma).
Toto platí pro červen (pokud se mezitím nezmění vládní opatření), tj. od 7. 6. do 28. 6., až na bohoslužbu s členským shromážděním 21. 6., kdy se sejdeme všichni od 10:00 ve velkém sále v Domě techniky.
Těšíme se na setkání v neděli a prosíme o modlitby, abychom se zase mohli brzy setkávat všichni spolu bez omezení.