Tábor Obrů 2022 – Rút

Sdílejte s ostatními!

Zveme děti na letní stanový tábor klubu Obrů na téma Rút. Tábor se bude konat v Srbech v termínu neděle 10. 7. – pátek 15. 7. 2022. Tábor je určený pro děti do 12 let, malé děti se mohou zúčastnit v doprovodu rodičů, předpokládá se pak pomoc rodičů při programu apod. jak to bude možné. Starší děti po domluvě jako mladší vedoucí. Cena tábora: do 4 let včetně 1000Kč, 5-12 let 1600Kč, mladší vedoucí 350Kč, dospělí 500Kč, splatnost při nástupu na tábor, plná cena je platná i při částečné účasti (odjezdu během tábora). Pro přihlášení prosím vyplňte přihlášku (ve Wordu k vyplnění a poslání, v PDF k vyplnění na papíře a poslání skenu) a zašlete na kontakt marek@obitko.com (vedoucí Marek Obitko, dotazy možné i na 605356633). Tuto přihlášku pak odevzdáte podepsanou v papírové podobě při nástupu na tábor, stejně jako souhlas se zpracováním osobních údajů (PDF) a prohlášení o bezinfekčnosti a souhlas s ošetřením dítěte (PDF), spolu s kartičkou pojišťovny, raději kopie – prosíme prostudujte si všechny dokumenty před závazným přihlášením.
Další informace:
Zahájení tábora: 10. 7. 14:00-16:00 příjezd a stavění stanů, zahájení programu v 16:00. Pokud nemáte možnost dopravy nebo nemáte vlastní stan, můžete se ozvat pro domluvu (kontakt výše, tj. 605356633), ale počet stanů je omezený – zkuste se prosím pozeptat po známých i sami. Na našich táborech je zvykem dát dětem na první den buchtu nebo něco podobného, použije se to jako svačina nebo snídaně další den, ale záleží na vašich možnostech.
Ukončení tábora: 15. 7. 13:00-14:00 vyzvednutí dětí (prosíme nejezděte před 13:00, po 14:00 bude následovat úklid, pomoc uvítáme)
Co s sebou (doporučujeme mít věci podepsané/označené a sbalené tak, aby se v nich dítě vyznalo – např. taška bývá ve stanu lepší než krosna):
– karimatka
– spacák
– polštářek
– malý batůžek (na pití do lesa)
– čelovka nebo baterka, náhradní baterie
– ešus nebo něco podobného na jídlo (příbory máme)
– lahev na pití
– holiny
– pláštěnka
– obuv sportovní, letní
– ponožky, spodní prádlo, trička dlouhý i krátký rukáv, mikiny, tepláky, kraťasy
– pyžamo
– letní bunda (šusťákovka)
– plavky (plavat nikde nebudeme, ale v horkém dni se pro osprchování hodí)
– pokrývka hlavy (ochrana proti slunci)
– šátek (na hry)
– hadrový pytel na špinavé prádlo
– ručník
– šampon, sprchový gel nebo mýdlo
– kartáček na zuby, zubní pasta
– hřeben
– opalovací krém, příp. brýle proti slunci
– přípravek proti klíšťatům
– a samozřejmě dobrou náladu 🙂
Na polední klid deskové a jiné hry, knížky apod., případně nůž na vyřezávání pod dohledem, pokud je vaše dítě starší a zručné, ale prosím neberte nic, kde by vám bylo líto zničení – dojít může k čemukoliv, i nechtěně. Kapesné není potřeba, nebude kde ho využít. Děti ať nechají doma mobily, tablety a podobná elektronická zařízení, během tábora lze pro kontakt použít mobil uvedený výše.
Představu o táboře můžete získat z fotek z roku 2021 a 2020. Těšíme se na vás!