Kurz základů a přípravy ke křtu

Sdílejte s ostatními!

Aktualizace: setkávání se budou konat od 8:45, tj. před bohoslužbou, v naší modlitebně, se začátkem 11. 9. Setkávání je otevřené všem zájemcům, pokud máte zájem a nemůžete dorazit osobně, kontaktujte Františka Fleka pro možnost online připojení (zájemci dostali link na google meet). Ze setkávání budou nahrávky – ale jen z první části, druhá část s dotazy a diskuzí se nahrávat nebude.
Chtěli bychom od září začít s kurzem základů a přípravy ke křtu. Kurz by měl probíhat do listopadu 2022 a v 10 setkáních bychom si připomenuli základní témata křesťanství a měli možnost odpovědět na dotazy, které má každý na začátku života s Bohem. Jedno z témat bude zahrnost i křest ve vodě a bude možné se v průběhu kurzu pro křest rozhodnout. Rádi bychom našli vhodný termín a tak pokud máte o tento kurz zájem, pak prosím vyplňte tento formulář, další upřesnění může podat František Flek. Prosíme přihlaste se obratem, abychom do konce srpna mohli oznámit den a čas setkávání, místo setkávání bude pravděpodobně Václava Pázdrala 3469, Kladno.
Pro koho je kurz určený:
– Pro lidi, kteří v nedávné době přijali Ježíše Krista a vnímají křest jako logický krok potvrzení jejich vztahu s Bohem
– Pro dorostence a mládežníky, kteří dozráli ve svém rozhodnutí potvrdit svou víru křtem.
– Kurz může být i pro ty, kteří jsou již pokřtění a uvažují o členství v našem sboru – v rámci kurzu o tom také budeme hovořit.
– Na kurz mohou přijít i přátelé sboru, kteří by se chtěli s křesťanstvím seznámit a dozvědět se „o čem to vlastně je“.
Kurz je otevřený pro každého – zájem o křest vůbec není podmínkou účasti. Naopak absolvování kurzu nedává automaticky nárok na křest, pro zájemce o křest bude ještě následovat rozhovor v užším kruhu. Kurzem vás budou provázet František Flek, Marek Obitko a Jan Pešek. Budeme se na vás těšit.