Přihlášky na sborový víkend

Sdílejte s ostatními!

Srdečně vás zveme na sborový prodloužený víkend v termínu 28. 4. – 1. 5. 2023 – o tomto prodlouženém víkendu (v pondělí je svátek) se sejdeme v oblasti západních Krkonoš. Ubytování je zajištěné v chatě Rezek. I když už je první fáze přihlášek pro rezervaci kapacity uzavřená, stále se lze přidat do naplnění kapacity na https://cbkladno.cz/vikend/, přihláška je platná až se zaplacenou nevratnou zálohou. Více informací je i níže, případná upřesnění a odpovědi na další dotazy poskytne Roman Klábeneš (Klabenes1@seznam.cz, 602 186 883), přihlásit se můžete i osobně na papírové přihlášce. Na místě bude spousta možností na výlety a celkově to bude možnost být spolu – pozvěte i své přátele a známé!
Další informace:
Program pobytu se plánuje následující: kolem večeře slovíčko pro děti, po večeři společný čas se zamyšlením a následnou diskuzí. Ráno před snídaní modlitební chvilka. V neděli dopoledne společná bohoslužba, v pondělí končíme společným obědem. Ve zbytku času, tj. celou sobotu, neděli odpoledne a v pondělí dopoledne výlety dle domluvy skupin výletníků na místě. V případě dobrého počasí můžeme strávit večer u ohně. Dle přihlášených uvažujeme i o programu pro mládežníky. Můžete pozvat i své známé.
Ceny za ubytování s plnou penzí za celý pobyt (v sobotu bude místo oběda k dispozici balíček, který si lze vzít na výlet nebo sníst k obědu místě)
– dospělý 2070 Kč
– dítě do 2 let bez stravy 180 Kč – je nutné si vzít svou vlastní postýlku
– dítě 2-5 let 1290 Kč
– dítě 6-11 let 1740 Kč
– dítě 12-17 let 1980 Kč
Je možné zajistit bezlepkovou a vegetariánskou stravu (za stejnou cenu), je ale nutné toto předem uvést do přihlášky. U bezlepkové stravy si prosím vezměte vlastní pečivo zejména pro snídaně.
Ubytování se předpokládá hlavně v penzionu, přednost mají ti, kdo se přihlásí dříve. Povlečení si může každý dovézt vlastní, je možnost zapůjčení 70 Kč/lůžko/pobyt.
Kdyby někdo preferoval chatu (kde jsou společná sociální zařízení) i před vyčerpáním míst v penzionu, je to také možné uvést v přihlášce – jinak bude umístění v chatě po obsazení penzionu. Pro chatu je cena od 6 let výše (tj. včetně dospělých) o 210Kč nižší, pro děti 2-5 let o 150Kč nižší, cena pro děti do 2 let a cena za povlečení stejná.
Platbu zálohy (záloha je vůči penzionu a je nevratná) prosím proveďte spolu s přihláškou na účet 2801943489/2010 ve výši 300Kč za osobu, kromě dětí do 2 let. Jako variabilní symbol uveďte telefonní číslo za rodinu/skupinu, kterou přihlašujete, do poznámky „jméno – sborový víkend záloha“ se svým jménem dle přihlášky. Doplatek do plné výše dle přihlášky pak prosím proveďte do 15. 4., se stejným variabilním symbolem a poznámkou „jméno – sborový víkend doplatek“. Pokud chcete, můžete i provést první platbu rovnou v plné výši.